Savjetovanje o prioritetima financiranja iz strukturnih fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020.

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge otvara javno savjetovanje o prioritetima financiranja iz strukturnih fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020.
U dosadašnjem procesu programiranja definirani su prioriteti financiranja i njihovi specifični ciljevi. U okviru svakog specifičnog cilja financirat će se veći broj aktivnosti čijom provedbom će se pridonijeti ostvarenju postavljenog cilja. Svrha ovog savjetovanja je da organizacije civilnog društva identificiraju aktivnosti iz svog područja djelovanja koje pripadaju pod određeni definirani prioritet /cilj tematskih ciljeva, a koje smatraju potrebnim financirati iz strukturnih fondova u idućem programskom razdoblju.
 
Internetsko javno savjetovanje otvoreno je do 6. studenoga 2013. godine, a svi zainteresirani mogu slati svoje primjedbe i komentare na dokument za savjetovanje putem priloženog obrasca.
 
Više informacija možete pronaći u nastavku:
 
 
 
 
Position paper Croatia

Izvješće o savjetovanju o prioritetima financiranja iz strukturnih fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020. za sektor civilnog društva:

Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge organizirao je javno savjetovanje o prioritetima financiranja iz strukturnih fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020. od 23. listopada do 6. studenoga 2013.
Ukupno smo zaprimili 21 prijedlog u okviru 11 tematskih ciljeva za koje smo tražili očitovanje tajništva Tematskih radnih skupina.
Sve odgovore tajništva Tematskih radnih skupina naveli smo u Izvješću o savjetovanju koji možete naći ovdje.
Odgovori su označeni plavom bojom te su podcrtani.