Radionica "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava"

Dvodnevne radionice za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. ali im nisu dodijeljeni ugovori

U sklopu projekta "Priprema projekata i podrška ESF korisnicima" koji provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obavještavamo Vas da će se u studenom i prosincu 2015. godine održavati dvodnevne radionice za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. koje su odbijene ili nisu dobile broj bodova koji su prijavitelji očekivali.

Na temelju naučenih lekcija iz prijava podnesenih u sklopu ESF-a 2007.-2013., sudionici radionice "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava" moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda u sklopu novog programskog razdoblja 2014.-2020.

Više informacija o radionicama nalazi se ovdje.

Prijavni obrazac za radionice nalazi se ovdje

Pisane vijesti