Javni poziv za dodjelu nagrade „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“

Provodite li programe koji promiču volonterstvo među mladima, imate li ideju kako uključiti srednjoškolce i studente u društveno korisne aktivnosti lokalne zajednice, pozivamo Vas da se prijavite za dodjelu nagrade za pružanje stručne komunikacijske podrške.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću, u suradnji s Hrvatskom mrežom volonterskih centara dodjeljuju nagradu temeljem koje će dvije udruge dobiti stručnu podršku u realizaciji programa kako bi se povećala vidljivost aktivnosti udruga koje djeluju za opće dobro te promoviralo društveno odgovorno poduzetništvo.


Sve informacije o Javnom pozivu i uvjetima za prijavu pronađite ovdje.

Prijavni obrazacTrajanje poziva: Prijave na natječaj otvorene su u razdoblju od 28. travnja 2016. do 16. svibnja 2016. godine.

Javni poziv za dodjelu nagrade „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“  održava se u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2016. Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 23. do 25. svibnja 2016.

Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Središnje događanje Dana otvorenih vrata udruga održat će se 23. svibnja, a detaljnije informacije potražite ovdje.
 
Aktivnosti udruga moći će se pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo. Predstavnici udruga mogu registrirati svoje profile te unositi aktivnosti i usluge koje žele predstaviti građanima.
 
Podsjećamo da je prošle godine svoja vrata otvorilo gotovo 500 udruga diljem Hrvatske.
 
Pratite nas i na Facebook stranici www.facebook.com/DaniUdruga.  

 


 

Pisane vijesti