Grad Gospić je objavio Javni poziv za sufinanciranje projekata prijavljenih na međunarodne fondove

Grad Gospić je objavio Javni poziv za sufinanciranje projekata prijavljenih na međunarodne fondove.
 
Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koje su upisane u registar neprofitnih organizacija, imaju sjedište na području Grada Gospića i koje djeluju u svojstvu nositelja projekta ugovorenog s nadležnom  provedbenom agencijom ili drugim ugovornim tijelom. Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti i organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koje su upisane u registar neprofitnih organizacija, imaju sjedište na području Grada Gospića, a koje djeluju u svojstvu partnera na projektu financiranom u sklopu jednog od programa Europske unije i inozemnih javnih izvora.

Financijske potpore moguće je ostvariti za sufinanciranje obveznog doprinosa korisnika financiranja (nositelja projekta ili partnera) za provedbu projekata ugovorenih iz fondova Europske Unije i inozemnih javnih izvora pri čemu prednost imaju projekti koji se realiziraju na području Grada Gospića.

Sredstva za provedbu Javnog poziva osigurana su u Proračunu Grada Gospića za 2017. godinu. Ukupno raspoloživ iznos je 50.000,00 kn.
Iznos sufinanciranja koji se može zatražiti i ugovoriti je od 10.000,00 - 50.000,00 kn, a planira se okvirno sklopiti 5 ugovora o sufinanciranju.

Prijave na javni poziv zaprimaju se od dana 24. ožujka 2017. godine. Rok za dostavu prijave je zadnje do 1. prosinca 2017. godine, odnosno do iskorištenja sredstava u proračunu za 2017. godinu.

Više informacija o Javnom pozivu i potrebnoj dokumentaciji možete pogledati ovdje.