Otvoreno javno savjetovanje o Nacrtu Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. godine

Savjetovanje je otvoreno do 8. rujna 2017.
 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske otvara savjetovanje s javnošću o Nacrtu Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. godine.

Nacionalna strategija stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. je strateški dokument koji daje smjernice za stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva do 2021. godine kako bi se još više unaprijedio pravni, financijski i institucionalni sustav podrške djelovanju organizacija civilnoga društva kao važnih čimbenika društveno-ekonomskog razvoja u Republici Hrvatskoj, ali i važnih dionika u oblikovanju i provedbi politika Europske unije.

Nacrt Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. godine nastao je na temelju rada Radne skupine za izradu Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. godine te doprinosa nositelja i sunositelja aktivnosti Strategije.

Savjetovanje se provodi u cilju definiranja konačnog dokumenta Strategije te kvalitetnijeg kreiranja ciljeva, mjera, aktivnosti i provedbenih pokazatelja strateškog dokumenta. Ovaj Nacrt je dokument u nastajanju te pozivamo sve zainteresirane građane da se aktivno uključe u njegovo oblikovanje. 

Savjetovanje je dostupno ovdje.

Upute za rad u sustavu e-Savjetovanja pronađite ovdje.

 



Pisane vijesti