Grad Varaždin objavio je Javni poziv za prijavu programa/projekata udruga u kulturi za ostvarivanje prava na financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava gradskog proračuna za 2017.

Grad Varaždin objavio je Javni poziv za prijavu programa/projekata udruga u kulturi za ostvarivanje prava na financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava gradskog proračuna za 2017. godinu.

Grad Varaždin poziva udruge/neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u području kulture da izvrše prijavu svojih programa/projekata u svrhu dobivanja jednokratne financijske potpore iz proračuna Grada Varaždina za 2017. godinu. Na Javni poziv mogu se prijaviti programi/projekti udruga koji osiguravaju zadovoljenje javnih potreba od interesa za Grad Varaždin te omogućuju kvalitetniji i kulturno bogatiji život građana Varaždina, donose nove ideje, aktivnosti i modele razvoja te su uglavnom kratkoročni i manje opsežni.

Grad Varaždin će na temelju ovog Poziva odobrenim programima/projektima udruga u području kulture moći dodijeliti iznos od ukupno 58.000,00 kuna.
Najmanji iznos koji se može zatražiti i odobriti za financijsku potporu pojedinom programu/projektu je 1.000,00 kuna, a najveći 5.000,00 kuna.

Okvirni broja programa/projekata kojima se planira pružiti financijsku potporu temeljem ovog Poziva je 15. Udruga na Poziv može prijaviti samo jedan program ili projekt.
Provedbeno razdoblje programa/projekata treba biti unutar razdoblja od 1. listopada do 31. prosinca 2017. godine.

Rok za prijavu programa/projekata je do iskorištenja predviđenih sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2017. godine.

Više informacija o Javnom pozivu i natječajnoj dokumentaciji možete pogledati ovdje.