EACEA objavila natječaje za Europsko sjećanje i Bratimljenje gradova s novim rokom prijave 1. veljače 2019. godine

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) objavila je 2 natječaja u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 za potprogram 1.1. Europsko sjećanje i u sklopu potprograma Demokratski angažman i građansko sudjelovanje: 2.1. Bratimljenje gradova s rokom za prijavu 1. veljače 2019., do 12 sati.

Obrasci za prijavu projektnih prijedloga dostupni su na Portalu za korisnike, a objavljeni su i na stranicama Izvršne agencije, pod sekcijom „Funding“. Sukladno stupanjem na snagu Opće uredbe za zaštitu osobnih podataka, EACEA je izdala Izjavu o privatnosti vezanu uz obradu, procese upravljanja i način čuvanja osobnih podataka u postupcima dodjele bespovratnih sredstava pa preporučamo da je preuzmete ovdje i proučite.

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati na radionici za izradu projektnih prijedloga, s fokusom na objavljene natječaje, a koju ćemo održati u utorak, 22. siječnja 2019. godine, u Zagrebu, slobodno nam pošaljite iskaz interesa na adresu europazagradane@udruge.vlada.hr .

Sretno svima s prijavom!



Stranica