Upitnik o procjeni potreba organizacija civilnoga društva u pripremi i provedbi aktivnosti koje će biti organizirane povodom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU

 
Upitnik se može ispuniti do 25. travnja 2019.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji sa Savjetom za razvoj civilnoga društva, provodi procjenu potreba vezano uz sudjelovanje organizacija civilnoga društva (OCD) u pripremi i provedbi aktivnosti koje će biti organizirane povodom predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU u prvoj polovici 2020. godine.

Upitnikom se žele prikupiti informacije od strane organizacija civilnoga društva, a koje bi zatim bile predstavljene na tematskoj sjednici Savjeta za razvoj civilnoga društva u lipnju/srpnju 2019. godine te Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, kao glavnom koordinatoru HR PRES 2020 na nacionalnom nivou. 
Svrha upitnika je dobiti uvid u potrebe OCD-a kako bismo na vrijeme osigurali podršku te koordinaciju svih aktivnosti OCD-a, s ciljem osiguravanja dostatnih financijskih sredstava te uspostave dodatne sinergije i šireg utjecaja. 

Upitnik je anoniman, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo za gore navedenu svrhu.

Svi zaintersirani upitnik mogu ispuniti ovdje. 

Pisane vijesti