Natječaj Veleposlanstva Francuske Republike za organizacije civilnog društva

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje drugi natječaj za organizacije civilnog društva.

Ovaj Poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:
1. ravnopravnost spolova,
2. dijalog i pomirba te
3. klimatske promjene i okoliš.

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.
 
Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 23. ožujka 2020. godine.

Rok za prijavu je 23. ožujka 2020. produljen do 6. travnja 2020.! Nije došlo do izmjene obrazaca za prijavu produljenjem poziva te se trebaju koristiti oni obrasci koji su izvorno objavljeni.
 
Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i proračun.

Rezultati odabira pristiglih projektnih prijava dostupni su ovdje.

Pisane vijesti | Vanjski i europski poslovi