Održane informativne radionice za potencijalne prijavitelje na Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a"

Poziv je objavljen u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali iz ESF+

U Zagrebu  28. i 29. svibnja 2024. održane se dvije informativne radionice za potencijalne prijavitelje za Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a" objavljen u sklopu Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. i Europskog socijalnog fonda plus.

Radionice su se održale u hibridnom formatu uz prijenos putem YouTube kanala Ureda za udruge.
Zbog ograničenih kapaciteta dvorane, u dva dana prisustovalo je i aktivno sudjelovalo više od 70 sudionika dok je preko YouTube kanala zabilježeno ukupno više od 550 pregleda.

Na radionicama su se dala pojašnjenja na natječajnu dokumentaciju i polaznike se upoznalo sa postupkom podnošenja projektne prijave preko sustava eKohezija.

Na obje radionice uz Ured za udruge Vlade RH (PT1) kao organizatora uz suradnju Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva (PT2) podršku su dali i predstavnici Upravljačkog tijela odnosno Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Za vrijeme trajanja radionice, pitanja su se mogla postavljati na adresu e-pošte: esf@udruge.vlada.hr na koja će Ured za udruge dati odgovore u skladu s propisanim rokovima.

Prezentaciju s održanih radionica možete pronaći ovdje, a snimke s održanih radionica za:

1. radionicu u Zagrebu 28. svibnja 2024.

2. radionicu u Zagrebu 29. svibnja 2024.

Pisane vijesti