Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv "Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika"

Slika /slike/1composition-creativity-hand-1374361.jpg

Ured za udruge organizira informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv "Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika".

Radionica će se održati u utorak, 22. siječnja 2019., u dvorani Ban Zrinski hotela Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb, s početkom u 10.00 sati. Na radionici će biti pojašnjena svrha i uvjeti prijave na Poziv.

Molimo da prijavite svoje sudjelovanje popunjavanjem prijavnice.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen prijenos uživo kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Za praćenje informativne radionice putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live  Za vrijeme trajanja radionice, pitanja se mogu postavljati na adresu e-pošte: esf@udruge.vlada.hr.

Program radionice pronađite ovdje.

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.

Najave