Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv „Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja“

Slika /slike/shutterstock_301019072_cr.jpg

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske 26. siječnja 2017. godine organizira informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv „Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja“. 

Radionica će se održati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva (Unska 3, Zagreb) od 10,00 do 13,00 sati. Na radionici će biti pojašnjena svrha i uvjeti prijave na Poziv. Molimo Vas da prijavite svoje sudjelovanje popunjavanjem prijavnice do 24. siječnja 2017., do 14 sati. Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja radionice. Zbog ograničenih kapaciteta dvorane, molimo da se prijavljuje jedan sudionik po organizaciji. Tijekom čitavog događanja bit će omogućen prijenos uživo kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Za praćenje informativne radionice putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live  Za vrijeme trajanja radionice, pitanja se mogu postavljati na adresu e-pošte: esf@udruge.vlada.hr.

Obavještavamo sve zainteresirane sudionike da je broj pristiglih prijava dosegnuo maksimalan broj mjesta kojima raspolažemo, te prijave na radionicu nisu više moguće. Napominjemo da će tijekom čitavog događanja biti omogućen prijenos uživo.

Program radionice pronađite ovdje

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je ovdje. Prezentaciju s radionice možete naći ovdje

Ovdje možete naći Uputu o prihvatljivosti troškova plaća i troškova povezanih s radom u okviru Europskog socijalnog fonda u RH 2014.-2020.

Pisane vijesti