Poziv na predlaganje predstavnika organizacija civilnoga društva za zamjenika člana Odbora za praćenje Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.

Rok za dostavu kandidatura za zamjenika/cu člana Odbora za praćenje iz područja turizma je produžen do 8. siječnja 2018.

Tajništvo Odbora za praćenje Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. dostavilo je Savjetu za razvoj civilnoga društva 10. studenoga dopis u kojem informira Savjet da se zamjenska članica Obora za praćenje iz područja turizma nalazi u situaciji sukoba interesa sukladno Poslovniku Odbora za praćenje.

Slijedom navedenoga potrebno je izabrati novog zamjenskog člana/icu člana Odbora za praćenje Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. iz područja turizma
Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da putem obrasca dostave prijedloge kandidata za zamjenika/cu člana Odbora za praćenje Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. iz područja turizma

Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: nemanja.relic@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga prema području djelovanja, a popis članova s elektroničkim adresama pronađite ovdje.       

Pisane vijesti