Dani udruga 2008.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji sa Savjetom za razvoj civilnog društva i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, organizira konferenciju „Dani udruga 2008.“ koja će se održat u petak i subotu, 13. i 14. lipnja 2008. u Hotelu Esplanade u Zagrebu.
 
Cilj konferencije jest okupiti predstavnike hrvatskih i europskih organizacija civilnoga društva te im ponuditi uvid u najznačajnija recentna zbivanja na području civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, kroz različite oblike diskusija i tematskih okruglih stolova. Pored predstavnika organizacija civilnoga društva događanje će okupiti predstavnike tijela državne uprave, europskih institucija, privatnih i javnih donatora, kao i neovisne stručnjake i širu zainteresiranu javnost.
Važan dio programa uključuje paralelne okrugle stolove na kojima će se predstaviti različiti sektori djelatnosti udruga s hrvatskog i europskog gledišta. Konferencijom se, toga, želi omogućiti  upoznavanje s najnovijim događanjima u neprofitnom sektoru, kao i povezivanja s predstavnicima civilnog društva iz Republike Hrvatske i drugih europskih zemalja.
 
Program događanja preuzmite ovdje.
 
 


Pisane vijesti