Donesena Odluka o dopuni 2. Odluke o financiranju projekata u sklopu ESF Poziva "Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa"

Slika /slike/programi EU.jpg

Ured za udruge objavljuje Odluku o dopuni Odluke o financiranju projekata u sklopu ESF Poziva "Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa" od 24. srpnja 2017. godine

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kao Posredničko tijelo razine 1 u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.” donio je Odluku o dopuni Odluke o financiranju projekata za Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa” koji se financiraju sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Odluka je donesena slijedom Odluke o povećanju dostupnih financijskih sredstava za Poziv, od 17. svibnja 2017. 

Predviđeno je financiranje 2 projekata u ukupnom iznosu 1.887.659,80 kuna.
 
Opći cilj Poziva je osnažiti doprinos volonterstva u provođenju reformi za društveni i gospodarski rast i demokratski razvoj, a specifični ciljevi Poziva su: unaprijediti kapacitete organizatora volontiranja za učinkovit menadžment volontera u svrhu poboljšanja kvalitete usluga od općeg interesa te povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa te programa školskog volontiranja i odgoja za volontiranje.
 

Pisane vijesti