Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2016. godini

Slika /slike/20150227_093205.jpg

(ažuriran je Program Info dana 2016.)
Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2016. godini.

Info dani 2016. održati će se 16. i 17. svibnja 2016. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta (Donje Svetice 38, Zagreb).
 
Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2016. godini, a program je pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog sukladno zaprimljenim podacima davatelja bespovratnih sredstava.
 
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Poveznica putem koje će se moći pristupiti video prijenosu bit će objavljena na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta s posebno izrađenim bannerom "Prijenos uživo" (http://public.mzos.hr/mzosuzivo), a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.
 
Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.
 
Nacrt Programa Info dana i prijavni obrazac preuzmite u nastavku, a rok za prijavu je 12. svibnja 2016. uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
 
Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati do samog dana održavanja Info dana.


Program - Info dani 2016. (novo)

Prijavni obrazac - Info dani 2016.
 

Najave