Izmjena natječajne dokumentacije za Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a"

Slika /slike/logo, vizuali i sl/ESF - uljp - ok - Ucinkoviti-ljudski-potencijali_BOJA_2.jpg

Projektne prijedloge će biti moguće podnositi od 15. srpnja 2020. godine, od 9 sati, a od 7. srpnja 2020. je prijavni obrazac A vidljiv na poveznici https://esif-wf.mrrfeu.hr.

Objavljuju se prve izmjene natječajne dokumentacije 7. srpnja 2020.

Sukladno izmjenama, definirano je točno vrijeme od kada je projektne prijedloge moguće podnositi, a od 7. srpnja 2020. je prijavni obrazac A vidljiv je na poveznici https://esif-wf.mrrfeu.hr.

Poziv se vodi u modalitetu otvorenog trajnog Poziva. Rok za podnošenje projektnih prijedloga ističe danom odobrenja posljednjeg projektnog prijedloga koji udovolji svim kriterijima, a kojim se iscrpljuju raspoloživa financijska sredstva. Krajnji rok za dostavu projektnih prijava je 31.12.2020. godine.

Cjelokupna dokumentacija dostupna je ovdje.

Za više informacija o uvjetima prijave, potrebno je proučiti natječajnu dokumentaciju. 

Sva pitanja vezana za Poziv mogu biti poslana elektroničkom poštom na adresu esf@udruge.vlada.hr, a odgovori na zaprimljena pitanja objavljuju se na internetskoj stranici ESI fondova. Molimo da prilikom slanja pitanja naznačite da se radi o Pozivu "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a”.

Informativna radionica za potencijalne prijavitelje će se održati virtualnim putem u petak, 10. srpnja 2020., s početkom u 10.00 sati. Na radionici će biti pojašnjena svrha i uvjeti prijave na Poziv. 



Pisane vijesti