Izmjena natječajne dokumentacije za Poziv ''Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika''.

Slika /slike/logo, vizuali i sl/ESF - uljp - ok - Ucinkoviti-ljudski-potencijali_BOJA_2.jpg

Ured za udruge 23. prosinca 2019. objavljuje izmjene i dopune natječajne dokumentacije pri čemu se krajnji rok za predaju prijava na Poziv produljuje do 30. lipnja 2020.

Ured za udruge 23. prosinca dobio je suglasnost na produljenje roka za prijavu na Poziv. Naime, sukladno informacijama dostavljenim od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva 19. prosinca 2019. izvjesno je kako će preostati financijskih sredstava unutar alokacije previđene Uputama za prijavitelje jer prema trenutnim rezultatima procjene kvalitete veliki broj procijenjenih projektnih prijedloga nije zadovoljilo minimalni bodovni prag.  

Izmjene natječajne dokumentacije pronađite ovdje.

Nastavno na objavu vijesti o produljenju obustave Poziva do 31.12.2019., svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen, neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje.

Pozivamo Vas da pratite daljnje informacije vezane uz Poziv koje će pravovremeno biti objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda www.esf.hr i na internetskoj stranici www.strukturnifondovi.hr

Pisane vijesti