Javna savjetovanja Ministarstva zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode poziva zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Zakona o zaštiti okoliša. Svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge zainteresirani mogu slati najkasnije do 27. svibnja 2012. Više informacija i Nacrt prijedloga Zakona o zaštiti okoliša pogledajte ovdje.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske pokrenulo je savjetovanje povodom nacrta pripremnog dokumenta Morske strategije "Početna procjena stanja i opterećenja morskog okoliša hrvatskog dijela Jadrana". Dokument predstavlja prvi pripremni dokument Morske strategije kojim se analiziraju svojstva i značajke morskih voda kao i opterećenja i utjecaji na njih. Svi zainteresirani mogu dostaviti svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge najkasnije do 25. svibnja 2012. Više informacija o ovom savjetovanju pogledajte ovdje.
 
Ministarstvo zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske poziva zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Zakona o zaštiti prirode davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga najkasnije do 20. svibnja 2012. Ovim Zakonom se uređuje sustav zaštite i cjelovitog očuvanja prirode i njezinih vrijednosti. Više o ovom savjetovanju i Nacrt prijedloga Zakona o zaštiti prirode pogledajte ovdje.

 



Pisane vijesti