Kontakt točka za program Europa za građane

Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske je kao nositelju provedbe programa Zajednice Europa za građane u Republici Hrvatskoj, a u skladu s novom strukturom provedbe Programa na europskoj razini, od strane Izvršne agencije za obrazovne, audio-vizualne i kulturne politike dodijeljen status Kontakt točke za program Europa za građane.
 
Kontakt točka za program Europa za građane oformljena je ciljem postizanja što bolje informiranosti potencijalnih korisnika o svim aspektima sudjelovanja u Programu, čime će se nastojati povećati njihovu sposobnost apsorpcije raspoloživih sredstava. Kako bismo omogućili što kvalitetniju komunikaciju između potencijalnih korisnika Programa i Kontakt točke Europe za građane, u sklopu Ureda za udruge je odnedavno uspostavljena Služba tehničke podrške za program Europa za građane, putem koje možete zatražiti sve potrebne informacije vezane uz Program. Kontaktirajte nas putem elektronske pošte europazagradane@uzuvrh.hr ili telefonskog broja 01/ 610 95 58.
 
S ciljem facilitiranja uspostavljanja partnerstava s europskim organizacijama i/ili jedinicama lokalne samouprave na internetskoj stranici Ureda uspostavljen je alat Traženje partnerskih organizacija, pomoću kojeg je moguće objavljivati (i pretraživati) iskaze interesa za suradnjom na projektima unutar Programa. Pozivamo vas da nam uputite svoj iskaz interesa za suradnju s europskim organizacijama, koji ćemo proslijediti svim Kontakt točkama za program Europa za građane u zemljama sudionicama u Programu.
 
Također, na internetskim stranicama Ureda dostupno je i službeno izdanje hrvatske verzije Programskog vodiča za program Europa za građane.


Pisane vijesti | Europa za građane