Natječaj Veleposlanstva Francuske Republike za organizacije civilnog društva

Slika /slike/logo Ambassade et Ured za udruge gov hr 564x318.jpg

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje drugi natječaj za organizacije civilnog društva.

Ovaj Poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:
1. ravnopravnost spolova,
2. dijalog i pomirba te
3. klimatske promjene i okoliš.

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.
 
Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr najkasnije do 23. ožujka 2020. godine.
 
Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i proračun.

Pisane vijesti | Vanjski i europski poslovi