Obavijest o produljenju obustave i izmjenama natječajne dokumentacije za Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“

Slika /slike/logo, vizuali i sl/STEM.png

Novi krajnji rok za dostavu projektnih prijedloga je 30. lipnja 2021.

Nastavno na vijest o obustavi Poziva "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a", Ured za udruge temeljem obavijesti Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva (PT2) objavljuje informaciju o produljenju obustave do 2. ožujka 2021., do 10:00 sati.

Svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen, neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju produljenja krajnjeg roka za prijavu.

Ujedno, objavljuje se treća izmjena natječajne dokumentacije kojom se mijenja krajni rok za dostavu projektnih prijedloga u 30. lipnja 2021. godine.

Pozivamo Vas da pratite daljnje informacije vezane uz Poziv koje će pravovremeno biti objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda www.esf.hr i na internetskoj stranici www.strukturnifondovi.hr

 

Pisane vijesti