Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Environment policy and renewable energies in Western Balkans and Turkey“, 1.-4. veljače 2009., Bruxelles

 

U sklopu programa People 2 People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika organizacija civilnoga društva na studijskom posjetu pod nazivom „Environment policy and renewable energies in Western Balkans and Turkey, koji se ima održati od 1. do 4. veljače 2009. u Bruxellesu.
 
Cilj studijskog posjeta jest sudionike upoznati s Europskom strategijom za okoliš i relevantnim institucijama i programima, posebice u vezi s obnovljivim izvorima energije, te im ponuditi mogućnost za razmjenu i umrežavanje s drugim organizacijama civilnoga društva i poslovnim udruženjima na europskoj razini.
Nacrt programa studijske posjete preuzmite ovdje, a o pokrivanju troškova sudionicima pročitajte u Uputama za sudionike.
 
Kroz proces odabira izabrat će se kandidati iz različitih organizacija iz Republike Hrvatske. Što se kriterija odabira tiče, voditi će se računa da među izabranim kandidatima budu zastupljeni predstavnici manjih i većih organizacija, uključujući i predstavnike nedavno uspostavljenih organizacija. Prednost će imati predstavnici organizacija koje djeluju na području zaštite okoliša i održivog razvoja.
Zainteresirane molimo da najkasnije do 16. prosinca 2009.  pošalju
-         pismo iskaza interesa (slobodnog formata),
-         Obrazac za sudionike, kao i
-         životopis u EU formatu
putem internetske pošte.


Pisane vijesti