Poziv za prijavu za sudjelovanje na studijskom posjetu pod nazivom „Uzimanje droga kao javno-zdravstveni problem“ od 16.-18. svibnja 2011. u Bruxellesu

U sklopu programa People2People (P2P) otvoren je poziv za iskaz interesa za sudjelovanje predstavnika i predstavnica organizacija civilnoga društva u studijskom posjetu pod nazivom „Uzimanje droga kao javno-zdravstveni problem“  koji će se održati od 16.-18. svibnja 2011. u Bruxellesu.

Cilj studijskog posjeta upoznavanje je međunarodnih i europskih pravnih osnova usmjerenih na prevenciju uzimanja droga i tretmanima. Studijsko putovanje uključit će i primjere aktivnosti na nacionalnoj i regionalnoj razini te će se sudionicima i sudionicama otvoriti mogućnost razmjene iskustava te umrežavanja međusobno, kao i s organizacijama civilnoga društva koje djeluju na europskoj razini.

Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljene organizacije iz različitih dijelova Hrvatske, a prednost će imati predstavnici i predstavnice organizacija koje djeluju na predmetnom području i do sada još nisu sudjelovale u ovom programu.

Zainteresirane molimo da najkasnije do 14. travnja  pošalju
isključivo putem elektronske pošte p2p.hr@tacso.org
 
Molimo zainteresirane da ne šalju svoje prijave na adrese elektroničke pošte navedene u prijavnim obrascima budući da su te adrese namijenjene komunikaciji nakon završenog procesa selekcije. Prijave poslane na druge adrese elektroničke pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.

Nacrt programa studijskog posjeta preuzmite ovdje, a informacije vezane uz pokrivanje troškova putovanja pročitajte u Uputama za sudionice i sudionike.



Pisane vijesti