Predstavljanje programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) u Gospiću

Slika /slike/CERV/desktop-3166132.jpg

Predstavljanje će se održati 12. travnja 2022. u Kulturno - informativnom centru Gospić.

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka novog programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021. - 2027., predstavit će u Gospiću mogućnosti financiranja za neprofitni sektor i jedinice lokalne, područne (regionalne) samouprave putem navedenog Programa - njegove ciljeve, tematska područja, trenutno otvorene pozive, kao i način prijave.
 
Predstavljanje će se održati u utorak, 12. travnja 2022., od 11 do 12:30 sati u Kulturno – informativnom centru Gospić (Budačka 12, Gospić).

U nastavku možete preuzeti program:
 
Program predstavljanja - Gospić
 
Za sudjelovanje se možete prijaviti isključivo popunjavanjem online prijavnice. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen te ćemo prijave zatvoriti nakon popunjavanja dopuštenog kapaciteta prostora u kojem će se održavati događanje.
 
Iz svake organizacije mogu se prijaviti najviše 2 osobe.
 
Napominjemo kako je tijekom predstavljanja obavezno nošenje zaštitnih maski za lice.

Dodatne informacije o programu "Građani jednakost, prava i vrijednosti" možete dobiti na:
https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/find-funding/eu-funding-programmes/citizens-equality-rights-and-values-programme_en ,
https://www.eacea.ec.europa.eu/grants/2021-2027_en ,
https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/programmes/cerv
 
Za sva pitanja vezano za događanje, molimo vas da nam se obratite na cerv@udruge.vlada.hrPisane vijesti | Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV)