Prijavite se na Dane otvorenih vrata udruga 2022. i osvojite nagradu

Slika /slike/Pristup informacijama - genericke slike/shutterstock_165696095.jpg

Dani otvorenih vrata udruga održavaju se od 2. do 4. lipnja 2022. 

Pozivamo udruge koje će u vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata udruga građanima predstavljati svoj rad i aktivnosti za opće dobro da se prijave za nagradu - pretplatu na časopis Udruga.hr - koju Ured za udruge dodjeljuje u suradnji s časopisom Udruga.hr.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će uspješnost angažmana na Danima otvorenih vrata udruga pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme dana otvorenih vrata udruga te zajedno s popratnim materijalima i prilozima pošaljite prijavu do 15. lipnja 2022. na e-mail: dovu@udruge.vlada.hr. Prijavni obrazac kojeg je potrebno ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

Postoji mogućnost da će zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga biti objavljeni na Facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na svojoj web stranici i Facebook stranici „Dani otvorenih vrata udruga“. Udruge koje osvoje nagradu bit će obaviještene i putem elektroničke pošte.

S veseljem očekujemo Vaše prijave!  

Pisane vijesti