Radionica u sklopu programa Europa za građane u Karlovcu

Slika /slike/banneri/EzG_vizual.jpg

Rok za prijavu na radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga je 12. travnja 2016. godine

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s centrom Europe Direct Karlovac organizira Radionicu za umrežavanje i izradu projektnih prijedloga u sklopu programa Europa za građane 2014-2020.
 
Program Europa za građane 2014-2020 promiče aktivno europsko građanstvo te jačanje svih oblika građanske participacije, a namijenjen je jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama (organizacije civilnoga društva, obrazovne, kulturne i istraživačke institucije).
 
Program je podijeljen u dvije cjeline: 1. Europsko sjećanje i 2. Demokratski angažman i građansko sudjelovanje koja se sastoji od tri mjere – Bratimljenje gradova, Umrežavanje gradova i Projekti civilnoga društva.
 
Radionica će se održati u četvrtak, 14. travnja 2016. godine, u Karlovcu, u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8.
 
Tijekom radionice predstavit ćemo strukturu i sve mogućnosti financiranja sredstvima iz Programa te također čuti direktna iskustva provedbe projekata iz prakse. Također, sudionici će imati priliku za umrežavanje i osmišljavanje zajedničkih projektnih prijedloga, koje ćemo kasnije svi zajedno komentirati i dati eventualne sugestije za poboljšanje u cilju prilagodbe prioritetima Programa. 
 
Prijava sudjelovanja moguća je isključivo putem Google prijavnice ovdje, najkasnije do utorka, 12. travnja 2016. godine. Potvrda sudjelovanja će biti poslana u srijedu, 13. travnja 2016. godine.
 
Program radionice možete naći ovdje

 

Najave | Europa za građane