Regionalne radionice: Proces pripreme i prijave prijedloga projekata za natječaje Phare 2006 za sektor civilnog društva - Split, Osijek, Rijeka

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Savjet za razvoj civilnog društva organiziraju regionalne radionice na temu ispunjavanja prijavnog obrasca i izradu proračuna za podnošenje projektnih prijedloga unutar natječaja Phare 2006. Omogućavanje aktivnog doprinosa sektora civilnog društva u pretpristupnom procesu, za područja demokratizacije i ljudskih prava, sudjelovanja mladih te zaštite okoliša i održivog razvoja.
Ciljevi radionice su upoznati sudionike s općim uvjetima prihvatljivosti projektnih prijedloga i s natječajnom dokumentacijom za PHARE 2006, predstaviti pristup logičke matrice kao osnove upravljanja projektnim ciklusom te informirati o zahtjevima pri pisanju prijedloga projekata (projektni obrazac te obrazac proračuna).
Predavači su Marina Buza-Vidas, stručna suradnica u Uredu za udruge, te Sandra Benčić i Lidija Pavić-Rogošić, članice Savjeta za razvoj civilnog društva. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se odazovu na radionice koja će se održati po sljedećem rasporedu i na navedenim lokacijama:
 
o   u Splitu 20. ožujka 2008., Ivana Plemenitog Zajca 2, Zenta (sala u Staračkom domu Zenta)
o   u Osijeku 25. ožujka, Županijska komora Osijek, Velika vijećnica, Europske Avenije 13
o   u Rijeci 31. ožujka 2008., Gradska vijećnica grada Rijeka, Korzo 16.
 
 
Prijavni obrazac i program radionice možete preuzeti ovdje:
 - Program
- Prijavni obrazac.
 
Prijave će se zaprimati najkasnije do dva radna dana uoči datuma održavanja radionice do 12 sati. Popunjene prijavne obrasce šaljite na: na adresu elektronske pošte Ureda za udruge marina.buza-vidas@uzuvrh.hr ili andreja.smajlovic@uzuvrh.hr, , ili na telefaks 01/610 99 72.


Pisane vijesti