Informativna radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu"

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu".

Radionica će se održati u ponedjeljak, 16. travnja 2018., u velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, Zagreb, u 10.30 sati. Na radionici će biti pojašnjena svrha i uvjeti prijave na Poziv.

Molimo Vas da prijavite svoje sudjelovanje popunjavanjem prijavnice do 13. travnja 2018. u 12,00 sati. Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja radionice.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen prijenos uživo kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba. Za praćenje informativne radionice putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live  Za vrijeme trajanja radionice, pitanja se mogu postavljati na adresu e-pošte: esf@udruge.vlada.hr.

Program radionice pronađite ovdje

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je ovdje. 

Najave