Ured za udruge donosi Odluku o financiranju za ESF Poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu“

Slika /slike/logo, vizuali i sl/ESF - uljp - ok - Ucinkoviti-ljudski-potencijali_BOJA_2.jpg

Ukupna vrijednost ugovorenih projekata iznosi 13.661.149,51 kuna.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za podršku učinkovitoj resocijalizaciji i reintegraciji počinitelja kaznenih djela u društvenu zajednicu" (UP.04.2.1.05.) donosi Odluku o financiranju projekata u vrijednosti 13.661.149,51 kuna.

Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava objavljen je 30. ožujka 2018. godine, a u okviru Poziva ugovara se 12 projekata. Posredničko tijelo razine 1 u ovom Pozivu za dostavu projektnih prijedloga je Ured za udruge Vlade RH, a Posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Svečano dodjeljivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz navedenog Poziva, održat će se 11. srpnja 2019. u hotelu Westin, dvorana Uvertira, Kršnjavoga 1, Zagreb, u 13 sati.
 

Pisane vijesti