Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske raspisala je poziv za dostavu prijedloga imenovanja članova Partnerskog vijeća statističkih regija Republike Hrvatske

Sukladno Zakonu o regionalnom razvoju („Narodne novine“ broj 153/09, 21. prosinca 2009. god.) kojim se predviđa osnivanje Partnerskih vijeća svake od statističkih regija (NUTS II) te Uredbi o osnivanju partnerskih vijeća statističkih regija („Narodne Novine“ br. 38/2010), slijedom statističke podjele na tri regije, u postupku je osnivanje:
 
Partnerskog vijeća za Panonsku Hrvatsku;
  1. Partnerskog vijeća za Sjeverozapadnu Hrvatsku;
  2. Partnerskog vijeća za Jadransku Hrvatsku.

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske raspisala je poziv za dostavu prijedloga imenovanja članova Partnerskog vijeća statističkih regija Republike Hrvatske iz udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i Udruga koje djeluju u području zaštite okoliša ili održivog razvoja u svrhu uspostave Partnerskih vijeća statističkih regija u Republici Hrvatskoj

I.                   Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata – 1 član
II.                Udruga u području zaštite okoliša ili održivog razvoja – 1 član
 
Partnerska vijeća osnivaju se kao savjetodavna tijela s ciljem definiranja zajedničkih prioriteta lokalne i područne (regionalne) samouprave te predlaganja razvojnih projekata na razini statističkih regija. Zainteresirani članovi Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata i članova Udruga za zaštitu okoliša ili održivog razvoja za sudjelovanje u radu Partnerskih vijeća statističkih regija javni poziv te opće uvjete i ostale informacije mogu pronaći na www.arr.hr. Rok za dostavu prijedloga na adresu Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, Babonićeva 121, 10 000 Zagreb (PRIJAVA – ČLAN PARTNERSKOGA VIJEĆA) je do 15. lipnja 2010.
 
U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirajte Agenciju za regionalni razvoj Republike Hrvatske, g. Marko Župan, na marko.zupan@arr.hr.



Pisane vijesti