EACEA objavila nove rokove za prijavu projektnih prijava na natječaje u 2019. i 2020. godini!

Slika /slike/banneri/EzG_vizual.jpg

Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu objavila je nove rokove za prijavu projektnih prijava za sve natječaje u 2019. i 2020. godini.

Za potprogram 1. Europsko sjećanje, kao i do sada, postoji samo jedan rok za prijavu, ali se pomiče na 1. veljače, a projekti moraju početi između 1.rujna tekuće godine i 28. veljače naredne godine.

U potprogramu 2. Demokratski angažman i građansko sudjelovanje također je došlo do promjena:

Za mjeru 2.1. Bratimljenje gradova, prvi rok za prijavu je promijenjen i sada je 1.veljače, a projekti moraju započeti između 1. srpnja tekuće godine i 31. ožujka naredne godine.
Drugi rok za prijavu na ovu mjeru ostaje 1. rujna i on je nepromijenjen, no promjena je da projekti moraju započeti između 1 veljače i 31. listopada naredne godine.

Za mjeru 2.2. Umrežavanje gradova, oba roka za prijavu projektnih prijava ostaju nepromijenjena 1. ožujka i 1.rujna, no razdoblje prihvatljivosti projektnih aktivnosti je promijenjeno:

  • Za rok 1.ožujka projekti moraju započeti između 1.rujna tekuće godine i 28. veljače naredne godine.*
  • Za rok 1.rujna projekti moraju započeti između 1. veljače i 31. listopada naredne godine.


Za mjeru 2.3. Projekti civilnog društva, postoji samo jedan rok za prijavu projektnih prijava i on je 1.rujna. Projekti za ovaj rok moraju počinjati između 1. ožujka i 31. kolovoza naredne godine.

Više informacija o Programu možete pronaći ovdje, a za savjet za oblikovanje projekta nam se možete obratiti na adresu europazagradane@udruge.vlada.hr ili na broj telefona 01/ 45 99 810.



Pisane vijesti