Imenovanja predstavnika udruga u Povjerenstvo za praćenje provedbe Smjernica za razvoj i provedbu aktivne politike zapošljavanja

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava pristupilo je osnivanju Povjerenstva za praćenje provedbe Smjernica za razvoj i provedbu aktivne politike zapošljavanja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2015. do 2017. godine.

Obzirom da su Smjernice kao strateški dokument koji postavlja ciljeve i intervencije u području zapošljavanja donesene, praćenje provedbe Smjernica moguće je ostvariti u okviru Povjerenstva koje osniva Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i koje će djelovati na operativnoj razini.
 
U radu Povjerenstva djelovat će i dva predstavnika organizacija civilnoga društva iz područja zapošljavanja. Molimo sve zainteresirane da do 12. srpnja 2016. putem obrazaca u privitku dostave prijedloge za članove Povjerenstva za praćenje provedbe Smjernica za razvoj i provedbu aktivne politike zapošljavanja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2015. do 2017. godine na adresu e-pošte nemanja.relic@udruge.vlada.hr . O prijavljenim kandidatima, glasat će članovi Savjeta za razvoj civilnoga društva, a rezultati će biti objavljeni na web stranici Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Obrazac - Povjerenstvo za praćenje provedbe Smjernica za razvoj i provedbu aktivne politike zapošljavanja

Pisane vijesti