Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva u 2017. godini

Slika /dokumenti/Infodani 2016/20160516_091435.jpg

Info dani 2017. održat će se 9. i 10. ožujka 2017. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja  (Donje Svetice 38, Zagreb).

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2017. godini.
 
Info dani 2017. održat će se 9. i 10. ožujka 2017. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja  (Donje Svetice 38, Zagreb).
 
Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnog društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2017. godini, a program je pripremljen sukladno Godišnjem planu natječaja.
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.

Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.
 Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.
 
Rok za prijavu je 7. ožujka 2017. na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
 
Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati.
 
Program Info dana (ažurirano:8.3.2017.)
 

Najave