Interaktivna kreativna radionica za razvoj projektnih ideja u Zagrebu

Slika /slike/CERV_Cover_Zg_2_2_23.png

Radionica će se održati u Zagrebu, 2. i 9. veljače 2023. godine (DODATNI DATUM!), u Kući Europe, A. Cesarca 4 od 9:30-15:30 sati.
 

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021. -2027, predstavit će u Zagrebu mogućnosti financiranja putem navedenog programa te održati interaktivnu kreativnu radionicu za pripremu projektnih prijedloga za zainteresirane potencijalne prijavitelje.

VAŽNO! Zbog velikog interesa, dodali smo dodatni termin održavanja radionice u kući Europe koja će se održati u četvrtak, 9. veljače 2023. u istom terminu od 9:30-15:30 te ćemo dio sudionika koji su se već prijavili morati zamoliti da nam se pridruže u drugom terminu (9.2.) pisanim putem. Zahvaljujemo unaprijed na razumijevanju.

Radni program možete preuzeti ovdje.

Sudjelovanje na radionicama moguće je isključivo uz prijavu popunjavanjem PRIJAVNICE  (https://www.cerv.hr/system/form-view/5 ). Prijave će trajati do 31. siječnja do 12 sati ili do popunjavanja kapaciteta. Ukoliko ste se uspješno prijavili putem obrasca, možete smatrati da je vaše sudjelovanje potvrđeno.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Za sva pitanja vezano za događanje molimo vas da nam se obratite na cerv@udruge.vlada.hr.

Veselimo se susretu u Zagrebu!
 

Pisane vijesti | Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV)