Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga"

Slika /slike/shutterstock_159119567.jpg

Prijavite se i osvojite sredstva i podršku PR stručnjaka za promociju vaših aktivnosti.

Javni poziv
„Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“
Tema poziva: „Odgovor na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama“
Datum objave: 1. travnja 2021.
Rok za dostavu prijava: 10. svibnja 2021.
 
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, poziva udruge koje će promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2021., a provode aktivnosti kojima odgovaraju na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama, da se prijave na Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“.

Cilj Javnog poziva je promovirati aktivnosti koje provode udruge kao odgovor na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama. Kriza uzrokovana širenjem koronavirusa i potresima koji su pogodili Republiku Hrvatsku zahtijeva reakciju i šire zajednice, gdje posebno do izražaja dolazi uloga udruga koje pomažu pogođenom stanovništvu te osiguravaju usluge od općeg interesa prilagođene novonastaloj situaciji.
Javnim pozivom nastoji se povećati vidljivost djelovanja organizacija u kriznim situacijama, dajući udrugama priliku za dobivanje stručne podrške u promociji aktivnosti koje već provode odgovarajući na krizu.

Aktivnosti kojima će se putem Javnog poziva pružiti komunikacijska podrška moraju se provoditi u razdoblju između 1. lipnja i 31. prosinca 2021. godine, a udruge koje se prijavljuju na Javni poziv moraju sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga 2021.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ), u suradnji s agencijama za odnose s javnošću (­­Aplauz komunikacije, Manjgura) dodijelit će dvjema udrugama financijsku podršku u iznosu od po 30.000,00 kuna te stručnu komunikacijsku podršku savjetnika mentora za odnose s javnošću u osmišljavanju i provedbi medijskih i komunikacijskih planova za promociju aktivnosti kojima odgovaraju na potrebe lokalne zajednice u kriznim situacijama.

Uvjeti za prijavu na Poziv te kriteriji za dodjelu nagrade definirani su Uputama za prijavitelje.

Na Javni poziv prijavljuje se do zaključno 10. svibnja 2021. dostavom popunjenih obrazaca na e-mail adresu: dovunagrada@udruge.vlada.hr .
Upiti vezani za Javni poziv mogu se slati na e-mail adresu: dovunagrada@udruge.vlada.hr

Obrazac za prijavu *

Obrazac proračuna 

Obrazac izjave o financiranim projektima 
 
*Dana 21.4.2021. objavljen je novi, ispravljeni obrazac za prijavu, no prilikom prijave bit će prihvatljiv i stari obrazac.


Pisane vijesti