Javni poziv za predlaganje predstavnika OCD-a za članove i zamjene članova u Evaluacijsku upravljačku skupinu za Program Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Slika /pics/1. pravo na pristup.jpg

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u svojstvu Upravljačkog tijela za Program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2021.-2027. ovim putem pokreće postupak osnivanja Evaluacijske upravljačke skupine za financijsko razdoblje 2021.-2027.


Poziv na predlaganje predstavnika OCD-a za članove i zamjenu članova u Evaluacijsku upravljačku skupinu za Program Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. ciljem daljnjeg jačanja neovisnosti i kvalitete provođenja postupaka vrednovanja djelotvornosti, učinkovitosti, relevantnosti, dodane vrijednosti i učinka intervencija u Programu.
Sukladno traženju Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike (dopis) potrebno je predložiti po tri predstavnika civilnog društva i njihove zamjene koji će sudjelovati u radu Evaluacijske upravljačke skupine aktivnih u sljedećim područjima djelovanja:
  1. djeca i mladi (obrazac)
  2. nezaposleni  (obrazac)
  3. socijalna i zdravstvena skrb (obrazac)

Molimo sve zainteresirane organizacije civilnoga društva da dostave prijedloge kandidata za članove i zamjene članova Evaluacijske upravljačke skupine.
 
Rok za dostavu kandidatura je utorak, 4. srpnja 2023.


 
Prijedlozi se dostavljaju direktno Uredu za udruge na elektroničku adresu: savjet@udruge.vlada.hr ili članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva.


Sukladno provedenom glasanju članova Savjeta za razvoj civilnoga društva o predloženim kandidatima, za predstavnike organizacija civilnoga društva predloženi su:

djece i mladi: Valentina Sila Jantolić i Marija Piskulić (ZAMISLI)
 
nezaposleni: Martin Makarun i Toni Sučić (Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava
 
socijalna i zdravstvena skrb: Ivana Kalogjera Brkić i Goranka Perc (NISMO SAME)

 

Pisane vijesti | Savjet za razvoj civilnoga društva - imenovanja