Konferencija „Razvoj, doprinos i uloga udruga u području medijske pismenosti u Hrvatskoj“

Slika /pics/dovu/Dani otvorenih vrata udruga.jpg

Konferencija će se održati 6. lipnja 2024. u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2024. uz prijenos uživo

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske već tradicionalno organizira Dane otvorenih vrata udruga koji se ove godine održavaju u razdoblju od 6. do 8. lipnja 2024. Kako bi građanima približile svoje programe i aktivnosti, udruge širom Hrvatske organizirale su brojne kreativne radionice, predavanja, predstave, akcije te na inovativne načine predstavile svoje društveno korisne projekte i programe, ali i mogućnosti uključivanja građana u volonterske programe.
 
Otvorenje manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2024., započet će u četvrtak, 06. lipnja 2024. konferencijom "Razvoj, doprinos i uloga udruga u području medijske pismenosti u Hrvatskoj" koja će održati u prostorima Oris Kuća arhitekture, Kralja Držislava 3 u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Cilj je u okviru konferencije predstaviti dosadašnju ulogu udruga i drugih organizacija civilnoga društva u području medijske pismenosti kao i mogućnosti,  prilike  i izazove koje se postavljaju pred organizacije civilnoga društva za sve veće potrebe i vještine medijske pismenosti.

Na konferenciju se možete prijaviti popunjavanjem prijavnice najkasnije do 4.lipnja 2024. Obzirom da su svi kapaciteti dvorane popunjeni, omogućen je priijenos uživo putem YouTube kanala Ureda za udruge.
 
Dnevni red Konferencije 

Pisane vijesti