Održane informativne radionice za potencijalne prijavitelje na Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a" u Šibeniku i Splitu

  • Slika /dokumenti/DSC_2776.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Poziv je objavljen u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali iz ESF+

U Šibeniku  3. lipnja 2024. u prostoru Gradske knjižnice Juraj Šižgorić Šibenik održana je informativna radionica za potencijalne prijavitelje za Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a" objavljen u sklopu Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. i Europskog socijalnog fonda plus.
Informativna radionica za potencijalne prijavitelje za Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a" održana je 4. lipnja 2024.  u  Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Ulici slobode 2  u Splitu.
Na radionicama su se dala pojašnjenja na natječajnu dokumentaciju i polaznike se upoznalo sa postupkom podnošenja projektne prijave preko sustava eKohezija.
Na obje radionice prisustvovalo je oko 50 sudionika kojima su se uz djelatnice Ureda za udruge koje su vodile informativnu radionicu i djelatnica i djelatnika Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva  koji su odgovarali na pitanja potencijalnih prijavitelja na Poziv "Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za promociju STEM-a" uvodno  obratili Helena Beus, ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za udruge i Luka Bogdan, zamjenik Upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te zaželjeli svima prisutnima uspješnu prijavu na Poziv.
Prezentacije s održanih radionica možete pronaći:
3. lipnja 2024. Šibenik
4. lipnja 2024. Split
 

Pisane vijesti