Nacionalni informativni dan za područje Kultura, kreativnost i uključivo društvo programa Obzor Europa

Slika /pics/Obzor Europa.jpg

Informativni dan održava Agencija za mobilnost i programe EU online u četvrtak, 25. studenoga 2021., s početkom u 10:00 sati

Poveznica na Zoom platformu sudionicima bit će dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracije.
 
Radni jezik je hrvatski, s iznimkom prezentacija predstavnika Europske komisije koji će biti na engleskom jeziku.
Na informativnom danu bit će predstavljen novi radni program 2021. – 2022. za područje Klastera 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo, njegove teme i natječaji; nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU; uvod u Obzor Europa i usluge koje pruža ured nacionalnih osoba za kontakt u Agenciji za mobilnost i programe EU; primjer uspješnog Obzor 2020. projekta; rad hrvatske predstavnice u konfiguraciji programskog odbora Obzor Europa za područje Kultura, kreativnost i uključivo društvo te pravne i financijske novosti programa Obzor Europa.  
 
Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete putem ove poveznice (pod „događanje“ potrebno je odabrati Informativni dan: Klaster 2: Kultura, kreativnost i uključivo društvo). Prijave su otvorene do utorka, 23. studenoga 2021. do kraja dana.

Kako bi nformativni dan učinili što interaktivnijim, Agencija je omogućila dovoljno vremena za pripremu i postavljanje pitanja govornicima, otvaranjem Q&A sesije u aplikaciji Slido koja će biti aktivna od 11. do 25. studenoga 2021. Aplikaciji možete pristupiti na idućoj poveznici, gdje je potrebno unijeti kod #535254 kako biste mogli postaviti svoje pitanje. Za predstavnika Europske komisije ljubazno molimo da svoja pitanja uputite na engleskom jeziku, dok pitanja namijenjena govornicima iz Republike Hrvatske budite slobodni postavljati na hrvatskom jeziku.

Obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite kako u „dolaznoj“, tako i u „neželjenoj'“ pošti na Vašim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adrese: lucijano.jaksic@mobilnost.hr  i ivana.ruzicdivjak@mobilnost.hr.

Najave