Nagrade sudionicima Dana otvorenih vrata udruga 2020.

Slika /slike/Pristup informacijama - genericke slike/ESF DKU.jpg

Pozivamo udruge koje su predstavile svoj rad u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2020. da se prijave za nagradu koju Ured za udruge dodjeljuje u suradnji s časopisom Udruga.hr 

Ured će 3 udruge nagraditi godišnjom pretplatom na časopis Udruga.hr.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će procjena uspješnosti angažmana na Danima otvorenih vrata udruga pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme Dana otvorenih vrata udruga te zajedno s popratnim materijalima i prilozima (slikama i video zapisima s događanja te dokazima popraćenosti u lokalnim medijima) prijavu pošaljite do 19. listopada 2020. na e-mail: dovu@udruge.vlada.hr. Prijava se podnosi putem prijavnog obrasca.

Postoji mogućnost da će zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga biti objavljeni na Facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na svojoj web stranici i Facebook stranici „Dani otvorenih vrata udruga“. Udruge koje osvoje nagradu bit će obaviještene i putem elektroničke pošte.

S veseljem očekujemo Vaše prijave!   

Pisane vijesti