Najava interaktivne kreativne radionice za razvoj projektnih ideja u sklopu CERV programa u Slavonskom Brodu, 18. siječnja 2022.

Slika /slike/CERV/startup-593343_1920.jpg

Radionica će se koncentrirati na natječaje u sklopu 3. tematske cjeline: Uključenost i sudjelovanje građana

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021. -2027., održat će u Slavonskom Brodu interaktivnu radionicu s potencijalnim prijaviteljima u sklopu 3. tematske cjeline: uključenost i sudjelovanje građana, s ciljem što uspješnije pripreme kvalitetnih projektnih prijedloga na predstojećim rokovima u veljači i ožujku.

Radionica će se održati u utorak, 18. siječnja 2022., od 10 do 16 sati u Galeriji Ružić (Vukovarska ul. 1, 35000, Slavonski Brod)

Radni program radionice možete preuzeti ovdje.

Prijaviti se za sudjelovanje možete isključivo popunjavanjem online prijavnice. Zbog trenutnih epidemioloških mjera, broj sudionika je ograničen te ćemo prijave zatvoriti nakon popunjavanja dopuštenog kapaciteta prostora u kojem će se održavati događanje.

Iz svake organizacije mogu se prijaviti najviše 2 osobe. Ukoliko se uspješno prijavite putem prijavnice, prikazat će vam se potvrda uspješne prijave i s time potvrđujemo i vaše sudjelovanje.

Napominjemo kako je pri ulasku u prostor održavanja radionice potrebno predočiti COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju ili negativan test na COVID-19 te je obavezno nošenje zaštitnih maski za lice.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Za dodatne informacije o programu "Građani jednakost, prava i vrijednosti" možete dobiti na:
  1. https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/find-funding/eu-funding-programmes/citizens-equality-rights-and-values-programme_en ,
  2. https://www.eacea.ec.europa.eu/grants/2021-2027_en ,
  3. https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/programmes/cerv
 
Za sva pitanja vezano za događanje, molimo vas da nam se obratitena cerv@udruge.vlada.hr


Veselimo se susretu!
 

Najave | Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) | Program Unije - Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) 2021.-2027.