Najava radionice Europa za građane 2014-2020, u Zagrebu, 8.2.2018.

Slika /slike/logo, vizuali i sl/10 godina_v2-01manja_400.png

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira Radionicu za razradu projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 u četvrtak, 8. veljače 2018. godine, u kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50, s početkom u 9:30 sati.

Svrha radionice je da sa prijaviteljima koji su već razradili svoju projektnu ideju, na interaktivan način pružimo savjetodavnu potporu kako bi što kvalitetnije pripremili projekte za predstojeće natječaje, s naglaskom na 1. ožujka 2018.

Program radionice možete preuzeti ovdje.

Prijave je moguće izvršiti isključivo putem prijavnice, najkasnije do srijede, 7. veljače 2018., do 12h, nakon čega će biti poslana potvrda sudjelovanja.

Važno!
Uvjet za sudjelovanje na radionici je da nacrt Vaše projektne ideje u formi ispunjenog e-obrasca ili, ukoliko ga još niste ispunili, u formi word/pdf dokumenta sa sljedećim stavkama: naziv prijavitelja, naziv partnera i zemalja iz kojih dolaze, period trajanja projekta, odabrana mjera, odabrani prioriteti, ciljevi projekta, kratki opis aktivnosti s pojedinačno nabrojanim aktivnostima (vrijeme i mjesto održavanja svake), pošaljete e-mailom na europazagradane@udruge.vlada.hr , nakon popunjavnja prijavnice za radionicu.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr, tel 01/45 99 810.
 


Pisane vijesti