Natječaj Veleposlanstva Francuske Republike za organizacije civilnog društva

Slika /slike/logo Ambassade et Ured za udruge gov hr 564x318_ench.jpg

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje šesti natječaj za organizacije civilnog društva.

Ovaj poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:
1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,
2. pomirba i promicanje tolerancije,
3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena
te
4. medijska pismenost i borba protiv dezinformacija

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije. Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr  najkasnije do 15. travnja 2024. godine.

Molimo nemojte slati svoju prijavu putem JumboMaila, WeTransfera i drugih sličnih kanala.

Više informacija i obrasce potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga
 

Pisane vijesti