Natječaj za provođenje istraživanja o interesu mladih za različite oblike političkog sudjelovanja

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspisalo je Poziv na natječaj za provođenje istraživanja „Interes mladih za različite oblike političkog sudjelovanja, specifično za glasovanje na lokalnim izborima s navršenih 16 godina“. Ministarstvo provodi predmetno istraživanje sukladno Nacionalnom programu za mlade od 2009. do 2013., a u svrhu izrade analize stanja u području političkog sudjelovanja mladih, definiranja različitih oblika političkog sudjelovanja mladih u Republici Hrvatskoj, te utvrđivanja interesa mladih za različite oblike političkog sudjelovanja.

Na natječaj se mogu javiti pravne i fizičke osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koje zadovoljavaju kriterije propisane pozivom, a odabrani provoditelj istraživanja će za svoj rad dobiti naknadu, koja pokriva naknadu provoditelja istraživanja i troškove nastale za vrijeme provođenja istraživanja, u iznosu od 25.000,00 kuna bruto.
 
Rok za podnošenje prijava je 11. studenog 2011., a detalje vezane uz potrebnu natječajnu dokumentaciju te kriterije za prijavu možete pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva.


Pisane vijesti