Obavijest o produljenju obustave Poziva

Slika /slike/logo, vizuali i sl/ESF - uljp - ok - Ucinkoviti-ljudski-potencijali_BOJA_2.jpg

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavljuje obavijest o produljenju Poziva ''Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika''.

Nastavno na obustavu Poziva UP.04.2.1.08 ''Suradnja organizacija civilnoga društva i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u provedbi javnih politika'', Ured za udruge temeljem obavijesti Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva (PT2) od 19. prosinca 2019. objavljuje obavijest o produljenju obustave do 31. prosinca 2019. godine.

Ukoliko ne dođe do produljenja krajnjeg roka za dostavu projektnih prijedloga koji je 31. prosinca 2019., neće biti moguće predavati nove prijave na predmetni Poziv.

Svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen, neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju produljenja krajnjeg roka za prijavu.

Pozivamo Vas da pratite daljnje informacije vezane uz Poziv koje će pravovremeno biti objavljene na službenim stranicama Europskog socijalnog fonda www.esf.hr i na internetskoj stranici www.strukturnifondovi.hr

Pisane vijesti