Objava Poziva za podnošenje prijedloga za potporu organizacijama civilnog društva “Jačanje francusko-hrvatskih partnerstava među organizacijama civilnog društva"

Slika /slike/logo Ambassade et Ured za udruge gov hr 564x318_ench_small.jpg
U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj, objavljuje prvi natječaj za organizacije civilnog društva.
Ovaj poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja: ravnopravnost spolova, klimatske promjene i okoliš, te tolerancija i sjećanje.
Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obuke, zajedničke publikacije.
Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s francuskim stručnjacima, organizacijama ili institucijama kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra@diplomatie.gouv.fr  najkasnije do 30. travnja 2019. godine.

Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i proračun.

Pisane vijesti