Poziv na Info dan o programu Erasmus+:Sport

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatski olimpijski odbor pozivaju predstavnike neprofitnih sportskih udruga, jedinica lokalne i područne samouprave, neprofitnih javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojnih agencija i lokalnih akcijskih grupa na info dan o programu Erasmus-plus-: Sport koji će se održati 15. prosinca 2015. u Zagrebu (MZOS, Donje Svetice 38) s početkom u 9:00 sati.
 
Cilj info dana je predstaviti mogućnosti korištenja potpora u okviru programa Erasmus-plus-: Sport svim zainteresiranim dionicima i potencijalnim korisnicima programa u Republici Hrvatskoj. Program događanja možete pronaći ovdje.
 
Prijave za sudjelovanje podnose se putem online obrasca. Prijave podnesene na bilo koji drugi način neće se uzimati u obzir. Svaka organizacija može prijaviti najviše jednog sudionika. Prijave se prihvaćaju redoslijedom zaprimanja do popunjenosti kapaciteta dvorane, a najkasnije do 8. prosinca 2015. u 16:00 sati.

Pisane vijesti