Predlaganje kandidata u Nadzorni odbor za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala

Slika /slike/programi EU.jpg

Poziv za predlaganje kandidata - predstavnika organizacija civilnog društva u Nadzorni odbor Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013.

Slijedom zahtjeva Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Savjet za razvoj civilnog društva u studenom 2012. godine usuglasio se oko imenovanja devet predstavnika organizacija civilnoga društva i tri zamjenika u Nadzorni odbor „u sjeni“ za Operativni program Razvoj ljudskih potencijala u okviru 1. generacije strukturnih fondova. Popis izabranih članova dostupan je ovdje.
 
Obzirom da je u međuvremenu jedno mjesto predstavnika organizacija civilnoga društva ostalo upražnjeno, potrebno je ponovno izabrati člana/članicu iz reda organizacija civilnoga društva. Podsjećamo da svi članovi iz reda organizacija civilnoga društva zajedno imaju 4 glasa pri glasovanju na sjednicama Nadzornog odbora.
 
Članovi Nadzornog odbora iz reda organizacija civilnoga društva pokrivaju sljedeća područja djelovanja: zapošljavanje, obrazovanje, socijalno uključivanje, socijalno poduzetništvo, osobe s invaliditetom, mladi, žene, nacionalne manjine, volonteri i branitelji, a sugestija je da novi član bude predstavnik osoba s invaliditetom.

Molimo sve zainteresirane da do 7. prosinca 2015. putem obrazaca u privitku dostave svoje prijedloge. Prijedlozi se dostavljaju članovima Savjeta za razvoj civilnoga društva - predstavnicima udruga iz pojedinih područja. Popis članova Savjeta pronađite ovdje.

O prijavljenim kandidatima, glasat će članovi Savjeta za razvoj civilnoga društva, a rezultati će biti objavljeni na web stranici Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.


Obrazac za prijavu kandidata
 

Pisane vijesti