Poziv na informativnu radionicu za prijavitelje na Javni poziv„Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga"

Slika /slike/Pristup informacijama - genericke slike/Fotka-pitanja.jpg

Radionica će se održati 15. svibnja 2024. u 15:00 sati online 

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću, poziva udruge koje će se prijaviti na Javni poziv „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“ na temu: „Razvoj, doprinos i uloga udruga u području medijske pismenosti u Hrvatskoj da se prijave na kratku informativnu radionicu.

Radionica će se održati 15. svibnja 2024. u 15:00 sati online putem Zooma.

Ovim Javnim pozivom nastoji se povećati vidljivost djelovanja udruga u navedenim područjima, dajući udrugama priliku za dobivanje stručne komunikacijske podrške u promociji aktivnosti koje već provode kako bi doprinijele razvoju medijske pismenosti u Hrvatskoj.

Predviđeno trajanje informativne radionice za potencijalne prijavitelje je oko sat vremena. Radionicu će voditi gospođa Maja Gradišar Perotić, komunikacijska stručnjakinja s dugogodišnjim radnim iskustvom uz podršku kolegica iz Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i Ureda za udruge.

Pozivamo sve zainteresirane prijavitelje na Javni poziv da se odazovu na informativnu radionicu, odnosno da se za radionicu prijave popunjavanjem obrasca.

Važno! Prijave za radionicu zaprimaju se putem navedenog obrasca do 15.5.2024. do 12 sati.

Pisane vijesti